Bichon havanais
Calløe Pretty Bear's

Bichon Havanais opdræt
Kontakt os

+ 45 40735152
mellem 12.00 og 20.00

Billeder


Forside

Calløe Pretty Bear's
har opdrættet Bichon Havanais siden 1999.

Jeg hedder: Isabella Kjøller. Jeg har valgt at opdrætte Bichon Havanais hvalpe under familieære forhold. Jeg er fuldtidsopdrætter og bruger al min tid på hundene. Både hvalpe og voksne er en del af hverdagen og lever og opholder sig i stuehuset. Der er blevet indrettet en dejlig havestue hvor de voksne primært holder til. Hvalpe og mødre er sammen med familien hele tiden. Dette er et bevidst valg, da jeg ved hvor vigtigt det er at der altid er nogen sammen med hundene. Jeg ved det er vigtigt hele tiden at tage sig af hvalpene, så de bliver trygge og gode familiehunde.

Vi bor:
Tingvej 12 Visby
6261 Bredebro

Telefon nummer: +45 40 73 51 52, mellem kl. 12 og 20.

Hvis du er interesseret i en hvalp fra os, er du velkommen til at ringe og få en samtale.

Hvis dine ønsker til en hvalp, stemmer overens med det vi kan tilbyde, kan du eventuelt komme på venteliste.

At købe hund er en tillidssag. Begge parter skal føle sig trygge, ellers bliver der ingen aftale.

Jeg har gennemgået hele DKK's opdrætteruddannelse og den lovpligtige Hundeholder uddannelse. Det er et bevis på et seriøst opdræt, der sætter hundenes velvære højt.

Jeg har valgt at stambogsføre mine hvalpe hos DKK, fordi det er den mest seriøse klub der stambogsfører hvalpe. DKK er den eneste klub, der er internationalt anerkendt af FCI.
DKK's målsætning er sunde velfungerende hunde til glade hundeejere. Dette passer rigtig godt med min målsætning.

Vi overholder DKK's og Lillehunds etiske avlsanbefalinger. Dette indebærer at vi udelukkende anvender racetypiske og sunde hunde i vores opdræt. Dette sikrer vi ved at samtlige hunde i avl er fremstillet for en dommer og godkendt som racetypiske og anbefalet til avl. Ligeledes er alle hunde undersøgt for patella og vi bruger kun grad 00. (absolut sunde knæ).

Alle mine hvalpe er med DKK Plus stambog og chipmærket. De er registreret i Dansk Hunderegister.

Jeg har fødevarestyrelsens godkendelse til opdræt af hunde. Dette indebærer at jeg er tilknyttet Smiley ordningen med uanmeldt årlig kontrolbesøg. Jeg har en glad Hundesmiley

Desuden har jeg et tæt samarbejde med min dyrlæge der kommer fast i hjemmet. Han udarbejder besøgsrapport af mit opdræt 2 gange årligt. Hvalpene bliver undersøgt af dyrlægen, bliver vaccineret og får individuel sundhedsattest.
Hvalpene sælges med DKK købekontrakt.

Mine hunde er en del af familien.

Jeg elsker mine hunde og bruger rigtig meget tid på at være sammen med dem.

Calløe Pretty Bear's startede med de første 2 newfoundlændere i Oktober 1992. I 1997 udvidede vi med den første Bichon Havanais. Vi havde begge racer i mange år. Nu opdrætter vi udelukkende Bichon Havanais.

Calløe Pretty Bear's har set det som en vigtig opgave at sikre Bichon Havanais som en sund race i Danmark.
Dette blandt andet ved at følge udviklingen i udlandet. Gennem årene er det lykkedes at finde egnede avlsdyr rundt om i verden. Sundheden har altid været det vigtigste i valget af nye avlsdyr.

De gode danske linjer og disse vigtige importer, har sikret et bredt avlsmateriale, som gør det muligt, at undgå indavl, med de deraf følgende problemer.

Vore seneste udenlandske hanner kom til Danmark i december 2015.

De seneste år har vi været så heldige at kunne finde rigtig gode hanhvalpe i Danmark til vores opdræt.

Havanais er en race, hvor racestandarden støtter opdrættere i deres arbejde for at udvælge og avle på sunde hunde med et godt helbred. Havanais skal have sunde bevægelser, hvor dommerne straffer dårlige vinkler og skæv eller buet ryg. Ligeledes har en Havanais et hoved der sikrer sunde luftveje og godt bid.

Mine hvalpe fødes i stuen og bor i stuehuset indtil de flytter hjem til deres nye familier.

Hvalpene kommer i haven når de er store nok og vejret tillader det. På denne måde bliver de renlighedstrænet. 

Hvalpene kommer ud at køre bil flere gange inden de flytter. Det styrker deres selvværd og giver dem masser af nye indtryk.

Vi bor lige op til trafikeret vej med cykelsti, hvorved hvalpene vendes til fremmede mennesker og trafikstøj.

Facebook Lukket gruppe for hvalpekøbere, der angiver hvalpens navn og fødselsdato. Anmodninger i håb om at finde en hvalp, afvises.

Link til fødevarestyrelsens Hjemmeside:http://www.findsmiley.dk/FindHundeSmiley/718838Har gennemgået DKK opdrætter
uddannelsen og
”den lovpligtige
Hundeholder”
Uddannelse

til familie og udstilling